Μεγάλη ήττα για Καλαμάτα- Ισοπαλία ο ΑΟΚ στη Ζάκυνθο- Νίκη για την Εράνη στην έδρα της - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλη ήττα για Καλαμάτα- Ισοπαλία ο ΑΟΚ στη Ζάκυνθο- Νίκη για την Εράνη στην έδρα της

ΜΕ ισοπαλίες αλλά και νίκες συνεχίστηκε η 14η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Δ Εθνικής κατηγορίας λίγι πριν απο τις διακοπες των Χριστουγέννων με ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και θέαμα για τους φιλάθλους. Αυτή την φορά η βαθμολογία αναδιαμορφώνεται με μικρές αλλαγές υπέρ των γηπεδούχων ενώ σε πολλές μάχες που δίνει η Καλαμάτα παρότι έχασε δεν αλλάζει ότι θα είναι και η φετινή Πρωταθλήτρια. Κυριότερο πάντως είναι να μείνουν οι περισσότερες μεσσηνιακές ομάδες στην κατηγορία όπου όλα τα εχέγγυα έχουν τόσο η Εράνη με την δυνατή Κυπαρισσία όσο και ο Πάμισος αλλά και ο Μεσσηνιακός που έχει χάσει πολύτιμο έδαφος.
Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα ο Αχιλλεας Καμαρών έχασε με 1-5 απο τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ την πρώτη της ήητα γνώρισε η Μεσσηνιακή ομάδα όπου στην Αχαική η Καλαμάτα έφερε το 0-2 αποτελώντας ψυχρολουσία για τους φιλάθλους της και εδώ πρέπει να βγούν συμπεράσματα. Ο Μεσσηνιακός έφερε ισοπαλία στο 0-0 με τον Εθνικό Σαγέικων, ενώ παρακαλουθήσαμε το παιχνίδι Εράνη- Πάμισος που έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Η Εράνη κοντά στο 25 μετά απο πλασέ του Καραχάλιου και κεφαλιά του Λυμπερόπουλου έκανε το 1-0 με ένα μεγάλο τρίποντο ενώ στο δεύτερο μέρος χάθηκαν 2 ευκαιρίες για ισοφάριση απο τον Πάμισο. Ικανοπιημένος για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο προπονητής της Εράνης Τάκης Παναγόπουλος ο οποίος μιλώντας στον 936 τόνισε ότι ήταν καλύτεροι και μπορούσαν να ανέβουν ψηλότερα παρά τις χαμένες φάσεις. Ο κ. Καλδής του Παμίσου παραδέχτηκε ότι υστερούσε ο Πάμισος και δεν αποκλείεται να κάνει μερικές αλλαγές για δυνατό σχήμα.
ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΟΚ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας μετά απο ταλαιωπρία λόγω των ακτοπλοικών γραμμών έγραψε στον Αστέρα Μαχαιράδου το 3-3 ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα έληγε μόλις 0-0 και οι ρυθμοί βελτιώθηκαν στην επανάληψη κερδίζοντας τον πόντο. Η φωτογραφία προέρχεται απο την συνάντηση Εράνης- Παμίσου σήμερα απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages