Εσωκομματικός σάλος για τις δηλώσεις Γεννηματά περι..χρεωκοπημένων πολιτικών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Εσωκομματικός σάλος για τις δηλώσεις Γεννηματά περι..χρεωκοπημένων πολιτικών

7/12/2010
Απεκάλεσε τον Κ.Καραμανλή τεμπέλη και τον Γ. Παπανδρέου …εκφυλισμένο απόγονο …και τώρα δεν μαζεύεται με τίποτα το πράμα..
Σε επικρίσεις κατά του επιτίμου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Παν. Γεννηματά, προχώρησε η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του την Παρασκευή στην Καλαμάτα, κατά την οποία επέρριψε βαριές ευθύνες στους πολιτικούς που είχαν τα ηνία της χώρας από το 2000 μέχρι σήμερα για τη δυσχερή οικονομική θέση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας. Μάλιστα χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις τόσο για τον Κ. Καραμανλή, τον οποίο χαρακτήρισε «τεμπέλη» και τους υπουργούς του «ιζήματα της δεκαετίας του ΄80» και το Γιώργο Παπανδρέου: «εκφυλισμένο απόγονο ο οποίος ανέλαβε να σώσει την Ελλάδα και τη βύθισε στην καταστροφή».
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι «ο κ. Γεννηματάς προσφέρει πολύ κακές υπηρεσίες στην πατρίδα μας και στους Έλληνες πολίτες, που με θυσίες στηρίζουν μια πορεία εξόδου από την κρίση» και προσθέτει: «Με τις “προβλέψεις του” περί χρεοκοπίας δεν κάνει τίποτα άλλο θελημένα ή αθέλητα με το να ταυτίζεται με τους κύκλους εκείνους που έχουν “ποντάρει” στη χρεοκοπία της χώρας μας». Επίσης διαβεβαιώνονται οι Μεσσήνιοι πολίτες ότι «ο κίνδυνος αυτός που υπήρχε ένα χρόνο πριν, όταν το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε την κυβέρνηση από την Ν.Δ., έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί». Στην ίδια ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ακόμη ότι «για το φαινόμενο της οικονομικής κρίσης, μέγιστη ευθύνη αναλογεί στο διεθνές τραπεζικό σύστημα. Με δεδομένο ότι και ο κ. Γεννηματάς επί σειρά ετών υπήρξε σημαίνον στέλεχος αυτού του συστήματος, δεν πρέπει να λειτουργεί σήμερα ως Πόντιος Πιλάτος νίπτοντας τας χείρας του».
Με πληροφορίες απο την 'Φωνή'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages