Απεργιακός πυρετός στην Ελλάδα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Απεργιακός πυρετός στην Ελλάδα

Απεργία διαρκείας από τη Δευτέρα προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι της ΑΤΕbank.
Με εβδομάδα κινητοποιήσεων απαντούν οι εργαζόμενοι στις αλλαγές της κυβέρνησης στα εργασιακά, οι οποίες κατατίθενται σήμερα στη Βουλή και, με διαδικασίες εξπρές, αναμένεται να ψηφιστούν αύριο. Την αρχή κάνουν με στάση εργασίας 11:00 - 17:00 τα μέσα μεταφοράς.
Χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ)
Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 24ωρη απεργία
- Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.
- Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 24ωρη απεργία
Απεργία στις τράπεζες……
Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας στις 14 και 15 Δεκεμβρίου αποφάσισε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεως Ελλάδος (ΟΤΟΕ). Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή για την κατ' επίφαση στήριξη της ελληνικής οικονομίας πλήττει τον πυρήνα της υπόστασης του συνδικαλιστικού κινήματος, γιατί καταφέρνει ισχυρό πλήγμα στις συλλογικές συμβάσεις και τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων».
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της, η ΟΤΟΕ προγραμματίζει συγκέντρωση:
Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στη 13:00 στο Σύνταγμα και Απεργία διαρκείας από τη Δευτέρα προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι της ΑΤΕbank.
Το απεργιακό «κύμα» ξεκινά σήμερα και κορυφώνεται με 24ωρη απεργία την Τετάρτη: μέσα μεταφοράς, ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, τραπεζικοί και άλλοι κλάδοι ετοιμάζουν σφοδρές αντιδράσεις στο νομοσχέδιο. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν θα κινηθούν σήμερα από τις 11:00 μέχρι τις 17:00, ενώ την Τρίτη θα τραβήξουν χειρόφρενο όλη την ημέρα με εξαίρεση ελάχιστα δρομολόγια του ΟΣΕ και του προαστιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages