Επίσκεψη σε δομές υγείας απο Κουσελά και γιορτή στο ΚΑΦΚΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Επίσκεψη σε δομές υγείας απο Κουσελά και γιορτή στο ΚΑΦΚΑ...

25/12/2010
ΕΠΙΣΚΕΨΗ σε νοσηλευτικά Ιδρύματα της Τριφυλίας πραγματοποίησε ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς στο πλαίσιο των επαφών του με τους φορείς υγείας προκειμένου να καταγράψει απο κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο κ. Κουσελάς στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης που επιβάλλει το πνεύμα των ημερών, επέλεξε να επισκεφθεί σημαντικές κοινωνικές υποδομές της Μεσσηνίας για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό και τους νοσηλευόμενους και να μοιράσει δώρα στα παιδιά του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών. Αρχικά επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου μίλησε με τον Διοικητή κ. Μπόζο αλλά και εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καταγράφοντας τις προτεραιότητες σε ειδικότητες που απαιτούνται αλλά και την εξέλιξη σημαντικών θεμάτων όπως είναι η λειτουργία των νέων χειρουργείων.
Αμέσως μετά συνοδευόμενος απο τον Διοικητή της Κυπαρισσίας επισκέφθηκε το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών όπου σε ζεστή ατμόσφαιρα συνομίλησε με τον Διοικητή και τον Διευθυντή κ .Θεόδωρο Ντέντε για τις ελλείψεις προσωπικού αλλά και το νέο σχεδιασμό που προβλέπει βελτίωση των δομών του Κέντρου Αποκατάστασης καθώς σήμερα διαθέτει 32 τρόφιμους και 8μελές προσωπικό. Πάντως συγκινητική ήταν η στιγμή που οι φιλοξενούμενοι στο ΚΑΦΚΑ έψαλαν με αγάπη τα κάλαντα στον υφυπουργό και τους συνεργάτες του, ο οποίος ακολούθως μοίρασε δώρα συμβολικά για το πνεύμα των εορτών.
Τέλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών όπου είχε συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο και το ιατρικό προσωπικό που έχει απομείνει με έμφαση τόσο στις ελλίψεις μικροβιολόγου και ειδικοτήτων σε ένα Κέντρο που εξυπηρετεί περισσότερους απο 10.000 κατοίκους, αλλά και το χρονίζον ζήτημα του κτιριακού συγκροτήματος που βρίσκεται σε άσχημα κατάσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages