Η τελευταία-ελπίζουμε-ληστεία της χρονιάς στο κέντρο της Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η τελευταία-ελπίζουμε-ληστεία της χρονιάς στο κέντρο της Κυπαρισσίας

Η τελευταία ληστεία της χρονιάς σημειώθηκε δυστυχώς σε κατάστημα αρχυροχρυσοχοίας στην Κυπαρισσία η οποία σύμφωνα με την αστυνομία η υπόθεση θεωρείται εξιχνιασμένη καθώς η σύλληψη των δραστών είναι θέμα χρόνου σύμφωνα με όλες τις νεώτερες πληροφορίες.
Πιο αναλυτικά στις 03.10 τα ξημερώματα 3 δράστες οι οποίοι ήταν νεαρής ηλικίας παραβίασαν το ρολό καταστήματος χρυσαφικών που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου στην πιάτσα των Ταξί και αφού έσπασαν την βιτρίνα αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη αξίας 65.000 ευρώ. Αμέσως χτύπησε ο συναγερμός ενώ οι δράστες έγιναν αντιληπτοί απο παρακείμενο κατάστημα ταχυφαγείου οι οποίοι άκουσαν δυνατό θόρυβο. Αμέσως οι 3 δράστες διέφυγαν με ένα σκούρο αυτοκίνητο μικρού κυβισμού πιθανόν μάρκας fiat punto προκαλώντας την κινητοποίηση της Αστυνομίας. Το Α.Τ Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Καλαμάτας έκαναν καταδίωξη και ένα ύποπτο όχημα με αυτή τη περιγραφή εθαέθη στη περιοχή της Μπιρμπίτας όπου έγινε εκ νέου καταδίωξη και οι δράστες μόλις τα είδαν σκούρα ετράπησαν σε φυγή εγκαταλείποντας το όχημα. Εκεί μέσα βρέθηκαν αρκετά στοιχεία για τη ταυτότητα των δραστών και κοσμήματα τα οποία τα αναγνώρισε αργότερα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Η Ασφάλεια Καλαμάτας και το Α.Τ Κυπαρισσίας διεξάγουν προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages