Συνάντηση Υπερπεριφερειάρχη για τα Κέντρα υγείας του Νομού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Υπερπεριφερειάρχη για τα Κέντρα υγείας του Νομού

O Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.Αναστάσιος Αποστολόπουλος επισκέφθηκε ήδη το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και είχε συνάντηση με τον Διοικητή του κ. Γεώργιο Μπέζο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε απόλυτο φιλικό κλίμα μιας και τα δύο πρόσωπα τα συνδέει μία βαθιά και πολύχρονη σχέση φιλίας.
Η συζήτηση περιστράφηκε στα θέματα υγείας του Νομού όπου ο Διοικητής ενημέρωσε το Γενικό Γραμματέα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, στην απολύτως ικανοποιητική λειτουργία της νεολειτουργηθείσας Μονάδας Εμφραγμάτων, στις προτάσεις που έχει υποβάλλει το Νοσοκομείο στο ΕΣΠΑ και αφορούν ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (μαγνητικός-αξονικός-μαστογράφος κ.λ.π), κτιριακές υποδομές Α’βάθμιας φροντίδας υγείας (Κ.Υ.Αίπειας-Π.Ι.Βλαχόπουλου, Μεθώνης, Κορώνης και Άριος) στην λειτουργία της Ψυχιατρικής Κλινικής το αμέσως επόμενο διάστημα, στη στελέχωση του Νοσοκομείου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στην πλήρη ανάπτυξη της ΜΕΘ και στην πρόταση στο πρόγραμμα ΕΠΕΡΡΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ενεργειακή εξοικονόμηση.
Ο Γενικός Γραμματέας κ.Αναστάσιος Αποστολόπουλος από την πλευρά του, έχοντας κιόλας μεσσηνιακή καταγωγή, εμφανίστηκε καλός γνώστης πολλών θεμάτων του Νοσοκομείου και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλλεται το τελευταίο διάστημα από την πλευρά της Διοίκησης, έχοντας στόχο την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και την παροχή υπηρεσιών υγείας που προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages