H περιφερειακή ανάπτυξη στο στόχαστρο... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

H περιφερειακή ανάπτυξη στο στόχαστρο...

Ο σχεδιασμός της περιφερειακής ανάπτυξης αποτελεσετο κύριο θέμα στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, των 7 υπερπεριφερειαρχών και των 13 περιφερειαρχών της χώρας, μεταξύ των οποίων ήταν ο υπερπεριφερειάρχης και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Τάσος Αποστολόπουλος και Πέτρος Τατούλης, αντίστοιχα.
Στη συνάντηση, που ήταν πολυεπίπεδη, υπογραμμίστηκε η ανάγκη στενότερης συνεργασίας μεταξύ του κράτους και των αιρετών περιφερειακών αρχών, ενώ προγραμματίστηκαν δράσεις που συντείνουν στην ταχεία και επωφελή αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ και του νέου επενδυτικού νόμου.
«Ηταν μία εποικοδομητική συνάντηση κατά την οποία θέσαμε τις προτεραιότητες που θα κληθούμε να υλοποιήσουμε κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και τον τρόπο διαμόρφωσης μιας νέας συλλογικότητας», δήλωσε ο υπερπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Τ. Αποστολόπουλος. Σήμερα ο κ. Αποστολόπουλος θα έχει σειρά συναντήσεων στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης με θέματα συζήτησης τα διαρθρωτικά ταμεία και τη διαχείριση στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages