Νέα καθυστέρηση στο Παραδείσια - Τσακώνα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Νέα καθυστέρηση στο Παραδείσια - Τσακώνα

16/1/2010
Νέα καθυστέρηση στο Παραδείσια - Τσακώνα, λόγω υποχρηματοδότησης. Ο δρόμος που ανακατασκευάζεται από εθνικούς πόρους, αναμένεται να παραδοθεί με παράκαμψη 1 χιλιομέτρου στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης όπου θα φτιάχνεται η τοξωτή μεταλλική γέφυρα, στα τέλη Ιουνίου, αν έχει ικανοποιητική χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα απο την 'Ελευθερία' η χρηματοδότηση που μέχρι τώρα δεν έχει και γι’ αυτό πήγε πίσω 2 μήνες η παράδοσή του, που προβλεπόταν στα τέλη Απριλίου. Και αν έχει ικανοποιητική χρηματοδότηση όλο το έργο - και με την τοξωτή γέφυρα - θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου. Διαφορετικά θα πάει για το 2012. Υπάρχει δηλαδή κίνδυνος να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί ο αυτοκινητόδρομος στη Μεσσηνία, από την Τσακώνα έως τ’ Αρφαρά τον Ιούνιο - αυτό επιβεβαιώθηκε και χθες - και η κυκλοφορία να συνεχίζεται από τον παλιό προβληματικό δρόμο μέσα από το Δερβένι και τα Παραδείσια.
Ο κίνδυνος αυτός πηγάζει από τη χθεσινή επίσκεψη - αυτοψία σ’ όλα αυτά τα τμήματα του αυτοκινητόδρομου της Πελοποννήσου, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. Σ’ αυτή επιβεβαιώθηκαν και τα ακόλουθα χρονοδιαγράμματα: Μετά το καλοκαίρι, Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα παραδοθεί και το υπόλοιπο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου μέχρι το "Πράκτικερ", τον κόμβο Σπερχογείας, μαζί με τη δυτική απόληξη έως το δρόμο Ασπροχώματος - Μεσσήνης. Αρχές του 2012 αναμένεται να παραδοθεί το πρώτο κομμάτι του περιφερειακού της Καλαμάτας μέχρι τον κόμβο του Καρέλια, αν ολοκληρωθούν έγκαιρα οι απαλλοτριώσεις. Τέλος 2012 με αρχές 2013 θα παραδοθεί το Λεύκτρο - Σπάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages