Με επιστολές αντί για την πραγματικότητα ασχολείται το Επιμελητήριο Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Με επιστολές αντί για την πραγματικότητα ασχολείται το Επιμελητήριο Πελοποννήσου

20/1/2010
Καθημερινά... βομβαρδίζει την τοπική επικαιρότητα, πλέον (!!!), ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος, επιδιώκοντας να παίρνει θέση για όλα τα ζητήματα , εμφανιζόμενος ως... ειδικός σχολιαστής των θεμάτων και... κατακτώντας στήλη στις σελίδες των εφημερίδων και λεπτά προβολής στα τηλεοπτικά μέσα (μάλλον αυτό είναι... κατάκτηση). Την στιγμή που τα προβλήματα των επιχειρηματιών, επαγγελματιών, αγροτών και όλων των κλάδων γιγαντώνονται ο κ. Καραμπάτος δίνει όλον τον εαυτό του για να ασχολείται σοβαρά με το θέμα της κατάργησης της εμποροπανήγυρις – με αυτήν την μορφή – της Υπαπαντής. Δηλαδή, ο κ. Καραμπάτος προσπάθωντας τώρα (επαναλαμβάνουμε τώρα...) να... σώσει την τοπική οικονομία («Συμμαχία» και όλα τα παρελκόμενα σε εξέλιξη) ζητά να καταργηθεί ένα πανηγύρι συνδεδεμένο με την φυσιογνωμία της πόλης και της γιορτής αυτής, ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υπογραμμίζουν οι πολίτες που ζητούν να παραμείνει. … Και όλα αυτά τα υπερασπίζεται με πάθος, λέτε και η μία και μισή μέρα του πανηγυριού είναι εκείνη που φέρνει το... κραχ της τοπικής οικονομίας, κι όχι η ανεξέλεγκτη δράση των πολυκαταστημάτων, των κινέζικων και ένα σωρό άλλα ζητήματα. Αυτό ήταν και το σημείο – η νέα του επιστολή - που επέφερε την οργισμένη αντίδραση του συνδικάτου των μικροπωλητών με τον... πόλεμο να ξεσπά μεταξύ των δύο μερών.
Ωστόσο, ο κ. Καραμπάτος χθες βάλθηκε να προστατεύσει και το περιβάλλον... ταρακουνώντας με νέα του βαρυσήμαντη παρέμβαση προς την ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ την υπουργό Τίνα Μπιρμπίλη για τα όσα συμβαίνουν με τις επιχειρήσεις στη βιομηχανική περιοχή του Μελιγαλά που «...εκπέμπουν ένα πυκνό και επικίνδυνο νέφος». Ζήτησε μάλιστα και από τον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς να μεριμνήσει εκ των προτέρων για την εξασφάλιση των περιβαλλοντικών όρων και από την Πολιτεία να παρέμβει. Όμως, (το ερώτημα είναι γιατί;..) δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία για την ανάλογη περίπτωση επιχειρήσης στη Μεσσήνη.
Απο το newsmessinia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages