Πήρε το Χ αλλά άξιζε την νίκη ο Α.Ο. Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πήρε το Χ αλλά άξιζε την νίκη ο Α.Ο. Κυπαρισσίας

ΠΗΡΕ την ισοπαλία αλλά άξιζε πολύ περισσότερο η ομάδα της Κυπαρισσίας που δεν ικανοποιειται με το 0-0 στην έδρα της επι του Αστέρα Αμαλιάδας με πολλές διαμαρτυρίες για την διατησία καθώς ο Προπονητής Νίκος Αντωνόπουλος δήλωσε ότι 'ήμασταν ποιοτικά καλύτεροι και παλέψαμε δίκαια για την νίκη αλλά η συμπεριφορά της διατησίας ήταν απογοητευτική αφού ούτε καθαρό πεναλντι έδωσε στον ΑΟΚ αδικώντας την υπεροχή του' ευχόμενος τέτοια φαινόμενα να εκλείψουν απο τους υπόλοιπους αγώνες.
Ο Αστέρας ήταν κατώτερος καθόλη την διάρκεια του αγώνα και ωφελήθηκε αρκετά απο τις αμφισβητούμενες αλλά και ξεκάθαρες φάσεις όπως τα χέρια που δεν υπέδειξε ο διατητής με αποκορύφωμα μια φάση κοντά στο 78. Απο την άλλη ο ΑΟΚ πάλεψε δυνατά και μάλιστα λίγο έλειψε να σημειωθεί κοντά στο 65 το 1-0 οταν η μπάλα μπήκε στα δίχτυα αλλά ο διατητής είχε σφυρίξει οφσάιντ μετά απο ενέργεια του Ανδρουτσή και μετά του Δασκαλάκη που ήταν μαζί με τον Παναγόπουλο που έκανε πολλές επιθετικές ενέργειες στην μικρή περιοχή. Η γαλανόλευκη ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία αλλά και δοκάρια στα 2 ημιχρονα, καθώς το γήπεδο ήταν βρεγμένο και στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας διεξήχθη υπο βροχή. Αλλαγές σημειώθηκαν πάντως στο 52 όταν βγήκε ο Μοροσάνου και μπήκε ο Κιουτάκ, αλλά και στο 80 όπου ο Προπονητής Νίκος Αντωνόπουλος έβαλε στο παιχνίδι τον Μπούρδο χωρίς όμως να καταφέρει το τρίποντο. Ο ΑΟΚ δεν ικανοποιείται απο τον βαθμό της ισοπαλίας και θα δώσει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία όπως εκφράζουν Διοίκηση και φίλαθλοι γιατί το αξίζει....
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλλης Αλ., Ανδρουτσής, Μανδραπήλιας, Στρατικόπουλος, Λυδιώτης, Δασκαλάκης, Παναγόπουλος, Γεωργόπουλος, Δαραμάρας, Μοροσάνου και Μακρής.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τρυφωνόπουλος, Νούλας, Μαργαρώνης, Ρούνης, Παναγιωτόπουλος, Δαβουρλής, Παρασκευόπουλος, Γκρίλλας, Γκέρτσος, Φερεκίδης, Παπαθεοδώρου.
*ΠΟΛΛΕΣ και οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων που θεώρησαν ότι η διατησία ευνόησε τον Αστέρα όπως και στο Ζαβλάνι θεωρώντας ότι υπήρξαν άδικες φάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages