Συλλογικές δράσεις απο το Σύλλογο Κακκαβαίων Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Συλλογικές δράσεις απο το Σύλλογο Κακκαβαίων Τριφυλίας

ΟΙ συλλογικές δράσεις αποτελούν το εφαλτήριο για αναγέννηση και τόνωση των διαμερισμάτων σε κάθε Δημοτική ενότητα και οι περισσότεορι το τηρούν δεοντως με τον καλύτερο τρόπο. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα το έκανα πράξη ο Σύλλογος Κακκαβαίων Τριφυλίας στην αίθουσα του παλιου Δημοτικού σχολείου το οποίο έχει αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απο τα δραστήρια μέλη του.
Ετσι στην γιορτή ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξης Γκόγκας με το Δ.Σ. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία μελών, πολιτών και πολιτικών παραγόντων, απαριθμώντας τις ενέργειες και δράσεις του Σωματείου το περασμένο έτος που κυρίως στηρίζεται στο μεράκι των ανθρώπων του με έργα στο χωριό, εξωραισμούς, την περίφημη Γιορτή Αρνιού. κούλουμα αλλά και πολλές δραστηριότητες καθόλη την διάρκεια του χρόνου.
Την εκδήλωση τίμησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας- Περιβάλλοντος και Αυλώνος κ. Γιάννης Φιλντίσης μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Τριφυλίας Σπύρο Χρονόπουλο, Βιβή Παντελάκη, Γιώργο Γαλάνη ενώ προς το τέλος προσήλθαν ο Δημήτρης Δράκος και Παν. Τσίγγανος που χαιρέτισαν το Προεδρείο, αλλά και φορείς που μαζί ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο σύλλογο αλλά και την υπόσχεση ότι η αυτοδιοίκηση στηρίζει ενεργά την δράση των συλλόγων. Στο τέλος της φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ενός δίκυκλου 100 κυβικών προσφορά του Συλλόγου που κέρδισε μέλος του Συλλόγου με την απονομή να διεξάγεται απο τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλέκο Γκόγκα και τον κ. Θεόδωρο Τσαλαμανδρή με την ανανέωση του ραντεβού σε επόμενες συλλογικές ενέργειες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages