ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ 'ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ' ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ- ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ 'ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ' ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ- ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟ θέμα των κλοπών και διαρρήξεων προβληματίζει ξανά τους κατοίκους της Κυπαρισσίας που βλέπουν ότι όχι μόνο δεν επαρκει η αστυνομική δύναμη αλλά περισσότερο εξοργίζονται γιατί δεν ενδιαφέρονται οι αρμόδιοι πολιτικοί παράγοντες της κεντρικής εξουσίας για την αυξανόμενη εγκληματικότητα και απεύχονται να συμβούν τα χειρότερα.....Παρότι διανύουμε οικονομική κρίση και μπορει να αποτελέσει δικαιολογία το θέμα είναι ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Χηνόπουλος η κατάσταση δεν πάει άλλο. Ερωτηθείς για την απαίτηση εμπόρων και πολιτών ως φορολογούμενοι πολίτες να υπάρξει ομάδα ΔΙΑΣ στην περιοχή μας ήταν σύμφωνος και μάλιστα υπογράμμισε ότι η περιοχή μας αποτελεί έδρα του νέου Δήμου ο οποίος δυστυχώς δεν έχει ούτε κάν επαρκή αστυνόμευση! Απο ότι φαίνεται το θέμα θα απασχολήσει και το οικείο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς η αγανάκτηση διογκώνεται.
ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.....
Τρανό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι αρκετοί πολίτες και αναγνώστες μας εκφράζουν την άποψη ότι πρέπει να προχωρήσουν οι τοπικοί φορείς σε κινητοποίήσεις ιδίως μάλιστα μετά τα τραγικά περιστατικά του καλοκαιριού στο Διαμέρισμα των Ραχών όπου οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους και δημοσιοποίησαν το προβλημα με απίστευτα περιστατικά.
Μάλιστα πρόσφατα είδαμε ότι στα Μυρέικα Κυπαρισσίας οι ένοικοι ενός σπιτιού έπιασαν μόνοι τους τους δράστες. Το συμβάν μας εξηγεί ο κ. Βασίλης Κανελλόπουλος στην οικία του οποίου μπήκαν οι 2 Ρουμάνοι κλέφτες και ως γνωστόν διέφυγε ο τρίτος που φύλαγε τσίλιες. Ο κ. Βασίλης εξήγησε ότι 'ποτέ δεν περίμενε να του συμβεί τέτοιο περιστατικό' και πρόσθεσε ότι 'ο ίδιος κοιμόταν όταν άκουσε δυνατό θόρυβο στο σπίτι και κατά τις 2 τα ξημερώματα για καλή του τύχη επεστρεφε ο γιός του Γιώργος ο οποίος βρήκε τους 2 κλέφτες στο σαλόνι του σπιτιού'. Ο ηλικιωμένος κ.Βασίλης υπογράμμισε ότι 'αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια τον δεύτερο γιό της οικογένειας Αναστάσιο ο οποίος συνέλαβε μαζί με τον αδερφό του τους 2 δράστες και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με κινήσεις που έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα...'. Εύχεται μάλιστα να μην ξαναζήσει τέτοιο περιστατικό αναφέροντας ότι τις παλιές εποχές οι πόρτες των οικιών ήταν ανοιχτές και σήμερα...αμπαρωμένες....Οι δράστες φαίνεται ότι φοβήθηκαν απο την μάζωξη και ήδη πέρασαν την πόρτα του Εισαγγελέα για τα παραιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages