Μεσσηνιακά προϊόντα στη Σκανδιναβία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μεσσηνιακά προϊόντα στη Σκανδιναβία

Οι τρόποι προώθησης των ποιοτικών μεσσηνιακών προϊόντων στις αγορές των σκανδιναβικών χωρών συζητήθηκαν χθες βράδυ σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στο ξενοδοχείο «Elite».
Παρόντες στη συνάντηση με τίτλο «Πάνελ Λιανεμπορίου για τις Σκανδιναβικές Χώρες» ήταν ο ιδιοκτήτης της σουηδικής εισαγωγικής εταιρείας «Fontana» Φρίξος Παπαδόπουλος και ο γιος του, γεν. διευθυντής της εταιρείας Λούης Παπαδόπουλος, η πολιτιστική και μορφωτική ακόλουθος της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σουηδία Μαργαρίτα Μέλμπεργκ, ο Μεσσήνιος πρώην εμπορικός ακόλουθος της Ελλάδας στη Σουηδία Βασίλης Ψώνης, ο επίσης Μεσσήνιος Θανάσης Ψαρούλης, τέως διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στη Στοκχόλμη, καθώς και αρκετοί Μεσσήνιοι τυποποιητές και εξαγωγείς.
Η εταιρεία «Fontana» προμηθεύει 3.000 καταστήματα και 800 μεγάλα σούπερ μάρκετ της σκανδιναβικής αγοράς, με σχέδιο επέκτασης και στις χώρες της Βαλτικής. Μάλιστα, χθες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Καραμπάτος ανακήρυξε επίτιμο μέλος και ακόλουθο των «Δρόμων της Ελιάς» στη Σουηδία τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Φρίξο Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages