Σούπερ Α.Ο.Κ με 0-1 έδειξε την πυγμή του στον Πάμισο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σούπερ Α.Ο.Κ με 0-1 έδειξε την πυγμή του στον Πάμισο

ΜΕ μεγάλες ανατροπές αλλά και τέρματα ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής κατηγορίας όπου πλέον σε τροχιά παραμονής εισέρχεται η ομάδα της Κυπαρισσίας ενώ και η Εράνη έμεινε στον 1 βαθμό μετά την ισοπαλία που κέρδισε στην έδρα της.
Πιο αναλυτικά στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας ο Πάμισος έχασε με 0-1 απο τον ΑΟΚ με το εκπληκτικό γκόλ που σημειωσε στο 70 ο Μιχάλης Συγγέρης κατορθώνοντας να το διατηρήσει μέχρι το τέλος, ενώ το παιχνίδι κύλησε δυνατά παρότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μόλις 0-0. Ο Ατρόμητος Λάππα σάρωσε τον Αστέρα Μαχαιράδου με το πολύ καλο 4-1, οι Κροκεές -Ζαβλάνι με το 0-3 καθώς η πρώτη ομάδα δεν κατεβαίνει πλέον στο Πρωτάθλημα, η Αχαική έχασε με 0-1 απο τον Τριταικό, ο Μεσσηνιακός στο άλλο Μεσσηνιακό ντέρμπι που πλέον υποβιβάζεται μαθηματικά συνετρίβη με 1-5 απο την ομάδα της Καλαμάτας, ενώ η Εράνη Φιλιατρών έφερε ισοπαλία με 0-0 παρότι μπορούσε να κάνει στην έδρα της το τρίποντο μετά απο 2 μεγάλες χαμένες ευκαιρίες απέναντι στον έμπειρο Αστέρα Αμαλιάδας και η φωτογραφία προέρχεται απο αυτή την συνάντηση όπου τα πνεύματα οξύνθηκαν.
Ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς νίκησε με 2-1 τον Εθνικό Σαγέικων και παλεύει για την πορεία του, ενώ ο Αχιλλέας Καμαρών αποτελείωσε με 1-0 την Σπάρτη στην έδρα του.
Να τονισουμε ότι ο ΑΟΚ πλέον την άλλη εβδομάδα παίρνει τους 3 βαθμούς στα χαρτιά λόγω των ΑΟ Κροκεών ξεφεύγοντας απο την ζώνη του υποβιβασμού και θα επιδιώξει με δύναμη το τρίποντο στο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό εκτός έδρας όπου θέλει να σιγουρέψει την παραμονή του στην κατηγορία και όπως φαίνεται η πορεία του κρίνεται άριστη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages