Τα σκουπίδια πνίγουν τη Καλαμάτα μαζί με την Πολιτική αναλγησία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τα σκουπίδια πνίγουν τη Καλαμάτα μαζί με την Πολιτική αναλγησία

Με την κατάσταση να έχει περάσει την κόκκινη γραμμή βρίσκετε η πόλη της Καλαμάτας δημιουργώντας την ποιο άσχημη εντύπωση τόσο στους πολίτες αλλά και στους επισκέπτες. Η δημόσια υγεία είναι κάτι το αυτονόητο αλλά οι υπεύθυνοι δεν ενδιαφέρονται, παίζοντας τα πολιτικά τους παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου και των μικρών παιδιών που παίζουν καθημερινά στους δρόμους της πόλης που θυμίζουν χωματερή.
Η προσωρινή λύση που βρήκε ο Δήμος Καλαμάτας και ακούει στο όνομα «RAM» αντιμετωπίζει προβλήματα παρά τις αδειοδοτήσεις που έχει από το κράτος καθότι μερικοί πολίτες επονομαζόμενοι κάτοικοι του Ταϋγέτου…, επικαλούμενοι περιβαλλοντολογικά προβλήματα αντιδρούν με την λειτουργία του μηχανήματος στον Ταΰγετο αδιαφορώντας για την κατάσταση στην πόλη. Ο Δήμος πρέπει άμεσα να βάλει τέλος σε αυτήν την κατάσταση αδιαφορώντας για τους λίγους που κινούνται και με πολιτικά κριτήρια και να κοιτάξει την υγεία των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών που κινδυνεύουν άμεσα!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages