Εξω απο τα δόντια ο Τατούλης για 'νταβατζήδες' του Τύπου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Εξω απο τα δόντια ο Τατούλης για 'νταβατζήδες' του Τύπου

Ο Π. Τατούλης έξω από τα δόντια σήμερα έστειλε το μήνυμα τόσο για κάποιους των ΜΜΕ που νομίζουν ότι η ενημέρωση είναι προνόμιο μόνο δικών τους και θα ακούει ότι του λένε…. αλλά και για την πολιτική αντιπαράθεση στο περιφερειακό συμβούλιο με τις μειοψηφίες. Η περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι η πρώτη περιφέρεια που θα εφαρμόζονται οι νόμοι και οι κανόνες !!
Ως κόσμημα χαρακτήρισε τις δύο συνεδριάσεις του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος, της Περιφερειακής Γραμματείας και της Ολομέλειας, που πραγματοποιήθηκαν σε πλήρη απαρτία του συνόλου των μελών τους, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Για τον περιφερειακό τύπο είπε: «Βλέπω την αγωνία τους, συμμερίζομαι την προσωπική τους ανησυχία αλλά δεν θέλουμε περίεργες σχέσεις δεν μας αρέσουν τα εξουσιαστικά διλλήματα.» Δεν θέλουμε φίλους επί πληρωμή, έτσι τους είχαν συνηθίσει, και αυτό θα το κατανοήσουν με το καιρό.
Για τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης: «Το διακύβευμα του θεσμού δεν είναι το πρόσωπο, αλλά η κατοχύρωση της συναίνεσης, που είναι ένα βαθιά πολιτικό θέμα. Από την στιγμή που εμείς ως συμπολίτευση, και κάτω από την δική μου προσωπική παρέμβαση, υπερψηφίσαμε όλες τις προτάσεις της αντιπολίτευσης σε σχέση με την εκλογή προσώπων στα νέα όργανα, όφειλαν και εκείνοι έξαρχε να είχαν στηρίξει αντίστοιχα και τις δικές μας επιλογές»
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος στις εισηγητικές του τοποθετήσεις, στις δευτερολογίες αλλά και στις απαντήσεις του τοποθετήθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τον συνδυασμό και την Περιφέρεια δύο μήνες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, και τρεισήμισι μήνες μετά την νίκη του συνδυασμού στις Περιφερειακές εκλογές.
«Είναι μεγάλη μου τιμή που παραβρέθηκα σε δυο τόσο υψηλού επιπέδου συνεδριάσεις τις οποίες θεωρώ κόσμημα στην πορεία της πολιτικής μου δημόσιας παρουσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
Στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Γραμματείας κατόπιν εισηγήσεως του Περιφερειάρχη εξελέγη ομόφωνα το προεδρείο της Περιφερειακής Γραμματείας το οποίο απαρτίζεται από τους κ.κ.:Τάσο Χειβιδόπουλο, Ντίνα Νικολάκου, Απόστολο Παπαφωτίου, Κώστα Μπεντεβή, Κώστα Μπιτζή, Τάκη Καρρά και Κώστα Ψυχάρη.
Συνεδρίαση Ολομέλειας πρέπει να πετύχουμε την αγαστή συνεργασία των δύο πόλων
Και στις δύο συνεδριάσεις έγιναν εκτενείς τοποθετήσεις από τους ομιλητές για τα τεκταινόμενα στην χώρα και την εξέλιξη της κρίσης. Καθολική ήταν η αποδοχή της τοποθέτησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη ο οποίος υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο που έχει ο συνδυασμός να ωθήσει τις εξελίξεις προς τα μπρος, με γνώμονα την προστασία των πολιτών από τις απρόβλεπτες δυσμενείς εξελίξεις που έρχονται.
«Αυτή την διαφορετικότητα που στοιχειοθέτησε το πρωτόλειο πολιτικό μας πείραμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε» υπογράμμισε ο κ. Τατούλης, «για να εκκινήσουμε μια νέα μορφή βιώσιμης ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages