Αίγυπτος έγινε η Αθήνα...λόγω απεργίας! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Αίγυπτος έγινε η Αθήνα...λόγω απεργίας!

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας, με εκτεταμένα και σοβαρά επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων, οδοφράγματα, οδομαχίες και καταστροφές.
Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι εκρηκτική, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και τους διαδηλωτές να απαντούν με βόμβες μολότοφ. Ένας διαδηλωτής επιχείρησε να κάψει σημαία της ΕΕ έξω από το κτίριο της Βουλής, ωστόσο παρεμποδίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάχες σώμα με σώμα και πετροπόλεμος σημειώνονταν ανά διαστήματα στα Προπύλαια, ενώ συνελήφθη ένα άτομο, που έφερε τόξο με δύο βέλη, ένα τσεκούρι και ένα καδρόνι. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 20 προσαγωγές και τέσσερις συλλήψεις, ενώ τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν και δύο μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. παραδόθηκαν στις φλόγες.
Κατά την διάρκεια της πορείας στο κέντρο της Αθήνας, αστυνομικοί δέχονται επίθεση από κουκουλοφόρους. Ο τηλεοπτικός φακός δείχνει δύο άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ να πέφτουν από την μηχανή και στην συνέχεια ο ένας εξ’ αυτών να δέχεται μια βόμβα μολότοφ στο κεφάλι του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages