Προβλήματα σε θερμοκήπια και στο λιμάνι Μαράθου απο τις καιρικές συνθήκες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα σε θερμοκήπια και στο λιμάνι Μαράθου απο τις καιρικές συνθήκες

Με προβλήματα και στη Τρiφυλία κύλησε το διημερο χωρις ομως να ειναι εκτεταμένα στη φυτικη παραγωγη αλλα με ζημιες σε λιμενικες υποδομες. Πιο αναλυτικα συμφωνα με το Διευθυντή Αγροτικής οικονομιας κ. Παρασκευόπουλο τα προβληματα εστιαζονται σε περιπτωσεις θερμοκηπιακων καλλιεργειων οπου ο δυνατος αερας ξεσκεπασε θερμοκηπια στη περιοχη Τερψιθεας και Αγριλι ενω οι παραγωγοί ελαβαν αμεσα μετρα. Επισης μικροτερες ειναι οι ζημιές σε κηπευτικά χαμηλης καλυψης σε αγγουρι, ντοματα και πατατες με μεμονωμες περιπτωσεις καθως η ενταση των ανεμων δεν ηταν παντου η ιδια ενω συνολικες εκτιμησεις θα γινουν απο τη Δευτερα.
Στο αλιευτικο καταφύγιο Μαραθου τα κυματα και η θαλασσοταραχή δημιούργησαν προσχώσεις στη προβλητα ενω υπεστη ζημιες μερος της τσιμεντενιας κατασκευης, αλλα και τα κυματα να φτάνουν ως τα παραλιακά καταστηματα. Για το συμβαν τη Δευτερα ο Δημαρχος θα διρνεργησει αυτοψια με τους μηχανικους του Δημου προκειμσνου να γινει συνολικη αποτιμηση των υποδομων που επλήγησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages