ΟΙ κολοτούμπες.. των Μεσσήνιων βουλευτών στο Μνημόνιο 2 και οι καρέκλες... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ κολοτούμπες.. των Μεσσήνιων βουλευτών στο Μνημόνιο 2 και οι καρέκλες...

Την έμπρακτη τους.... μεταμέλεια απέδειξαν χθες εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι στις 12 Φεβρουαρίου είχαν καταψηφίσει το άρθρο 1 του νέου Μνημονίου για τα εργασιακά (κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα) και είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων στις επόμενες εκλογές.
Ψηφίζοντας «ναι» στο νομοσχέδιο για τις επικουρικές συντάξεις θεωρητικά ανοίγει ο δρόμος για την άρση της τιμωρίας τους, σε αντίθεση με τους 22 που είχαν διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ λόγω της στάσης τους στην ίδια ψηφοφορία.
Πρόκειται για τους βουλευτές Γιάννη Κουτσούκο, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και Παναγιώτη Δημητρουλόπουλο (Ηλείας), Βασίλη Κεγκέρογλου (Ηρακλείου) Χρύσα Αράπογλου (Α' Θεσσαλονίκης), Δημήτρη Κουσελά (Μεσσηνίας), Δημήτρη Καρύδη (Α' Πειραιά), Μαρία Μίχου (Πιερίας) και Μιχάλη Τζελέπη (Σερρών).
Υπενθυμίζεται ότι, ενώ αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου είχε αποφασίσει να μην τους επιβάλλει κυρώσεις, έπειτα από «παράσταση διαμαρτυρίας» αρκετών βουλευτών αποφάσισε να τεθούν εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και να τους παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος.Στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου προϊδέαζαν ότι θα υπάρξει θετική αντιμετώπιση των «9» αλλά χωρίς να προσδιορίζουν το πότε θα «αποκατασταθούν" αλλά μάλλον θα γίνει σύντομα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages