Ήρθε η ώρα για την …απόσυρση και την ανανέωση στη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ήρθε η ώρα για την …απόσυρση και την ανανέωση στη Μεσσηνία

Σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης βρίσκονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία. Έχοντας υπ´ όψιν τους ότι αυτή τη φορά πρέπει, όχι απλά να βρεθούν στην…τριάδα, αλλά να πάρουν την πρωτιά.
Στην καλύτερη περίπτωση,με τα όσα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει ΜΙΑ έδρα. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με τα όσα ήξεραν από άλλες εκλογικές μάχες.

Ο πρώτος σε σταυρούς το 2009, ο Δημήτρης Κουσελάς, παραμένει στην πρώτη θέση (όπως έδειξε δημοσκόπηση της τηλεόρασης BEST της Μεσσηνίας).
Όμως η ενδεχόμενη εκλογή Βενιζέλου, φέρνει σε μειονεκτική θέση τον πρώην υφυπουργό του εν δυνάμει Αρχηγού, αφού οι σχέσεις τους οξύνονται συνεχώς, με αποκορύφωμα την …μεσοβέζικη ψήφο από τον Κουσελά, του νέου μνημονίου. Παράλληλα, εκκρεμεί η διαγραφή του ενώ ήδη είναι εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Η δεύτερη, Νάντια Γιαννακοπούλου, πήγε από νωρίς με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Το άνοιγμα προς τον Βενιζέλο της Νάντιας, ήρθε μετά την καλοστημένη (επικοινωνιακά), στήριξη του υπουργού Υγείας προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης. Όμως η συνέχεια είναι δύσκολη για την κ. Γιαννακοπούλου.
Ο Λοβέρδος προεξόφλησε την ήττα του ΠΑΣΟΚ και την μετεκλογική στήριξη της Ν.Δ και του Αντώνη Σαμαρά. Αυτό έχει κάνει έξαλλο, τον Βενιζέλο και είναι βέβαιο πως οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, δεν θα είναι ευνοϊκές για την νεαρή κληρονόμο της μεσσηνιακής βουλευτικής έδρας. Επίσης αυτή τη φορά η τακτική της οικογενειακής κατανομής σε υποψήφιους Αρχηγούς δεν θα έχει την ίδια επιτυχία του παρελθόντος.
Ο τρίτος βουλευτής, ο Οδυσσέας Βουδούρης,των ΜΚΟ και της πολυδιαφημιζόμενης (από τον ίδιο) φιλίας του με… τους Παπανδρέου,(ακόμη περιμένουν οι φίλοι του να τους τον πάει την Καλαμάτα), είναι ήδη …φευγάτος από το ΠΑΣΟΚ.
Όσο για την φήμη ότι εντάσσεται στη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη, μάλλον δεν γνωρίζουν όσοι τις καλλιεργούν πως ήδη πολλοί ΠΑΣΟΚοι, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο κόμμα αυτό, έχουν όρο για την ΜΗ υποψηφιότητα του Βουδούρη στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας. Όσο για τον μόνιμα υποψήφιο Βουλευτή Γιώργο Κανελλόπουλο, (συνεχώς τα τελευταία 20 χρόνια), έχει αποδείξει ότι τον ενδιαφέρουν οι …μετεκλογικές Κυβερνητικές θέσεις, περισσότερο απο την βουλευτική
Έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages