Νέα κόμματα και μέσω Internet και επίδοξοι σωτήρες στην Ελλάδα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Νέα κόμματα και μέσω Internet και επίδοξοι σωτήρες στην Ελλάδα

Χάθηκε το μέτρο αφού σε λίγο κάθε μέρα θα ανακοινώνετε και άλλο κόμμα που θα επιδιώκει να μας σώσει!!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ;
Η ανακοίνωση του κόμματος του Παναγιώτη Ψωμιάδη θα γίνει στο πλαίσιο ομιλίας του στρατηγικού συμβούλου Νίκου Λυγερού με θέμα «Ένα όραμα, μία λύση: ΑΟΖ» στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις ότι ανήκει και θα ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ψηφοφορία στη Βουλή, ο Π. Ψωμιάδης έκανε «αρχηγικές παρεμβάσεις» υπέρ των διαγραφέντων, αλλά και υποδείξεις τόσο στον Αντώνη Σαμαρά όσο και στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να μην ψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους.
ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
«Ηγετική» παρουσία στο διαδίκτυο έχει ο μετέχον στο Κίνημα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος. Ο ανεξάρτητος βουλευτής εδώ και χρόνια «χτίζει» με μεθοδικότητα την παρουσία του, στον θαυμαστό χώρο του internet. Χθες, λοιπόν, ήταν η ώρα για να απολαύσει τους καρπούς της προσπάθειας που έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια.
Αυτό που έγινε στο προσωπικό προφίλ του Πάνου Καμμένου στο facebook, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα. Περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι, μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν like, στο post, που ανήρτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής στις 7:00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages