Το μεγάλο ντέρμπι Καλαμάτας- Πανηλειακού στο εθνικό στάδιο Πύργου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Το μεγάλο ντέρμπι Καλαμάτας- Πανηλειακού στο εθνικό στάδιο Πύργου

Η Καλαμάτα έχει μπροστά της το "σούπερ" ματς της Κυριακής που στις 3.00 μμ. φιλοξενείται από τον Πανηλειακό στο Στάδιο Πύργου με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να συνεχίσει με ...τρίποντο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, παραμένοντας βέβαια με διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Και ήδη το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, από την πολύ πετυχημένη πορεία της ομάδας, αλλά και τα χαρακτήρα αυτού του παραδοσιακού μεγάλου ντέρμπι, θα φέρουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου το μεσημέρι της Κυριακής στο Στάδιο! Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και αρκετοί φίλαθλοι της Καλαμάτας που ήδη οριστικοποιούν τις λεπτομέρειες του ερχομού τους στον Πύργο (και παρότι επίσημα δεν ζήτησαν εισιτήρια, από τον Πανηλειακό ήδη έχει γίνει μέριμνα για το χώρο που θα καθήσουν στο "πέταλο" στη Θύρα 7 κι ότι άλλο σχετικό).
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν κι όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Η προπόνηση της Παρασκευής έγινε χωρίς βασικές αλλαγές ενώ η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπονητικό πρόγραμμα του πρωί του Σαββάτου.
12ος παίκτης ο κόσμος της Μαύρης Θύελλας!
Στις τάξεις των φιλάθλων της Καλαμάτας εξακολουθεί να επικρατεί πολύ μεγάλη κινητοποίηση για το μεγάλο παιχνίδι και την Κυριακή στο στάδιο του Πύργου θα υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα.
Η εικόνα που θα παρουσιαστεί θα είναι εντυπωσιακή! Και ο κόσμος θα αποτελέσει πραγματικά το δωδέκατο παίκτη! Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και είναι χαρακτηριστικό όπως έχουμε ήδη αναφέρει, αρκετοί φίλαθλοι της Καλαμάταςθα έρθουν κι από την Αθήνα! Όπως επίσης κι από άλλες περιοχές της χώρας (φοιτητές, κ.τ.λ.)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages