Ολυμπία Οδός: Ραντεβού με Χρυσοχοΐδη στις 26 ή 27 Νοεμβρίου! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ολυμπία Οδός: Ραντεβού με Χρυσοχοΐδη στις 26 ή 27 Νοεμβρίου!

Το ραντεβού με τον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐθδη την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με την κατασκευή του τμήματος «Πάτρα – Πύργος - Τσακώνα» της Ολυμπίας οδού. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Καφύρας επεσήμανε χθες με δηλώσεις του ότι ενημερώθηκε από τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουτσούκο, και τους Βουλευτές της ΝΔ Κωνσταντίνο Τζαβάρα και Γιώργο Κοντογιάννη, ότι με πρωτοβουλία τους, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απεδέχθη να πραγματοποιηθεί συνάντηση με αυτόν την Τρίτη ή την Τετάρτη 26 ή 27 Νοεμβρίου, την άλλη εβδομάδα, ώστε να ενημερώσει τους φορείς της Ηλείας, και θα τους δεχτεί στο γραφείο του για να παρουσιάσει τις προτάσεις του Υπουργείου για το μέλλον του τμήματος της Ολυμπίας Οδού «Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα».
 «Μετά από αυτό αναβάλλουμε την σύσκεψη που είχε εξαγγελθεί για αύριο (σ.σ. σήμερα) πρόσθεσε ο κ Καφύρας και τόνισε: «Τη μεταθέτουμε για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, ασχέτως της πραγματοποίησης ή μη της συνάντηση με τον Υπουργό και του αποτελέσματος της συνάντησης. Οι όποιες ενημερώσεις, εξηγήσεις και προτάσεις του Υπουργείου, θα τεθούν για αξιολόγηση στην επόμενη συνάντηση, ώστε από κοινού να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να αποφασίσουμε για τις επόμενες κινήσεις και ενέργειες. Εδώ θέλω να ξαναθέσω την αμετάκλητη θέση μας «να ολοκληρωθεί το έργο της Ολυμπίας οδού στα πλαίσια της σύμβασης παραχώρησης, χωρίς την τροποποίηση της και χωρίς μειώσεις στο φυσικό και τεχνητό αντικείμενο, μέχρι την Τσακώνα Μεσσηνίας, στο ίδιο χρονοδιάγραμμα με το σύνολο του έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages