Βουνό τα προβλήματα στη Μεσσηνία λόγω κακοκαιρίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Βουνό τα προβλήματα στη Μεσσηνία λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στη Μεσσηνία. Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται από την Κυριακή σε πολλές περιοχές του νομού, λόγω βλάβης στην περιοχή του υποσταθμού στο Ασπρόχωμα. Παράλληλα, προβλήματα παρουσιάστηκαν στην επαρχιακή οδό Θουρίας - Πολιανής, λόγω υπερχείλισης ποταμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρά συμβάντα.
ΛΙΜΝΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑ...
Στην Κυπαρισσία πλημμύρισε ξανά για τρίτη φορά ο εθνικός δρόμος προς Πύργο στη περιοχή Μυρέικα με αποτέλεσμα να πιάσουν ξανά δουλειά οι τσάπες με την συμβολή ιδιωτών. Για ώρες το έργο συντόνισε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας καθώς τα φερτά υλικά προήλθαν από τη περιοχή των Άνω Μπλεμεμιάνων και το γεφυράκι στους Μύλους που...πλέον γκρεμίστηκε δεν συγκρατούσε τον όγκο υδάτων. Μάλιστα μιλώντας στο Ράδιο Κυπαρισσία τόνισε ότι 60 φορτηγά με μπάζα ως το απόγευμα της Κυριακής έφυγαν από το σημείο που έχει πληγεί. Σε ερώτηση μας αν συνεχιστούν οι παρεμβάσεις ήταν θετικός με καθαρισμό των πρανών αλλά υποστήριξε ότι τα χρήματα που ήρθαν πρόσφατα δεν αρκούν για παρεμβάσεις. Πάντως οι κάτοικοι αποδίδουν ευθύνες σε Δήμο για καθαρισμό των χειμάρρων και στη Περιφέρεια για το τμήμα της εθνικής οδού που της αναλογεί...
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Διακοπές ηλεκτρικού, ειδικότερα, έχουν σημειωθεί σε μεγάλα τμήματα της Καλαμάτας, αλλά και στη διαδρομή από Μελιγαλά, Μεσσήνη, μέχρι και την Κορώνη. Τα προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ από την κακοκαιρία άρχισαν να εκδηλώνονται από την Σάββατο το βράδυ, όταν χωρίς ηλεκτρικό έμεινε εκτεταμένη περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, μεταξύ Τριόδου, Ανδρούσας, Βαλύρας, Τρικόρφου και Παλαιοκάστρου. Προβλήματα παρουσιάστηκαν στην επαρχιακή οδό Θουρίας-Πολιανής εξαιτίας της υπερχείλισης από τη βροχή του ποταμού που περνάει από την περιοχή. Αργά το βράδυ κλειστός παρέμενε για λίγη ώρα ο δρόμος Ασπρόχωμα-Μεσσήνης στο ύψος του ποταμού Αρι, που υπερχείλισε. Στην πόλη της Καλαμάτας η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 10 κλήσεις για άντληση νερού από σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages