3 ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΔ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

3 ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΔ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΗΝ Τροποποίηση πράξης ένταξης και Τεχνικού Δελτίου Μονάδα Οργάνωσης Διαχείρισης αναπτυξιακών προγραμμάτων, δηλαδή είναι υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, που ελέγχει την ωρίμανση έργων και διαδικασιών στο ΕΣΠΑ συζήτησε το βράδυ της Δευτέρας το Δ.Σ. Τριφυλίας. Τα έργα αυτά παρότι έχουν καθυστερήσει θεωρούνται αναγκαία καθώς η προεκλογική περίοδος πλησιάζει και οι μελέτες απαιτούνται μέχρι την χρηματοδότησή τους ώστε να δρομολογηθούν.
Με την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμος Τριφυλίας προτείνει την ένταξη ώριμων έργων στην επιτροπή που παρακολουθεί το πρόγραμμα, καθώς ζητήθηκε η τεχνική υποστήριξη για Αναπαλαίωση του κτιρίου ΕΤΕ με εντολή για την παρακολούθηση ωρίμανσης του φακέλου, την Ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου σε κτιριακές υποδομές και ο Βιολογικός των Χριστιάνων ώστε να υλοποιηθεί όπως εξήγησε στη συνέχειαο Αντιδήμαρχος έργων. 
Μάλιστα τα έργα αυτά μπορούν να υλοποιηθούν μετά από την ολοκλήρωση πλήρων φακέλων σε συγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα με σύνταξη τεχνικών δελτίων και φάκελοι δημοπράτησης και διοικητικών πράξεων σε κάποιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μέσω του ΕΣΠΑ. Για αργοπορία 2 ετών στην υλοποίηση απόφασης για το κτίριο της ΕΤΕ έκανε λόγο η κα Πανουσιοπούλου η οποία επέμεινε στην αναγκαιότητα βάση του νόμου για πρόσληψη τεχνικού συμβούλου, ενώ λευκό ψήφισε ο Κουκούμης που υπογράμμισε ότι πολλά έργα αποκλείονται από άμεσες προτεραιότητες. ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages