Αθίγγανος σε ληστεία 78χρονης αλλά δεν έβαλε μυαλό και παραβατούσε.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αθίγγανος σε ληστεία 78χρονης αλλά δεν έβαλε μυαλό και παραβατούσε..

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της ληστείας μετά φόνου είναι δύο νεαροί τσιγγάνοι οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές για τη ληστεία σε βάρος 78χρονης στη Μεσσήνη το Μάρτιο. Δράστες, όπως αποκάλυψε η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, είναι 2 τσιγγάνοι, ηλικίας 21 και 19 ετών. Ο πρώτος συνελήφθη για ρευματοκλοπή προχθές το μεσημέρι στη Μεσσήνη, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης. Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος και για τη ληστεία κατά της 78χρονης, καθώς υπήρχαν στοιχεία εναντίον του και συνελήφθη με την κατηγορία της ληστείας μετά φόνου.
Ένταλμα εκδόθηκε και για το 19χρονο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, καθώς νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος, όπου και παραμένει φρουρούμενος. Οι δύο νεαροί δράστες στις 4 Μαρτίου το βράδυ, στη Μεσσήνη, προσέγγισαν την 78χρονη την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της. Με τη χρήση σωματικής βίας τής άρπαξαν τσάντα που κρατούσε. Η γυναίκα προσπάθησε να συγκρατήσει την τσάντα και τραβώντας την οι δράστες την έριξαν από τις σκάλες, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 78χρονη διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου και εξέπνευσε συνεπεία των τραυμάτων της δύο μήνες μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages