Οι…”πατερούληδες” της Πέλοποννήσου με παλαιοκομματικές αντιλήψεις - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Οι…”πατερούληδες” της Πέλοποννήσου με παλαιοκομματικές αντιλήψεις

Είναι γνωστό οτι στην πολιτική υπαρχουν οι λεγόμενοι “πατερούληδες”,εκείνοι δηλαδή που …επιφυλάσσουν στον εαυτό τους τον ρόλο του εμπνευστή, του “πατέρα” έργων, αποφάσεων κλπ. Το συγκεκριμένο φαινόμενο το βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη γεωγραφική ενότητα της Πελοποννήσου με πρωταγωνιστή το βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα. Ο κ. Τζαβάρας το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζεται ως ο …μοναδικός αντιδρών στο ζήτημα της Ολυμπίας οδού, εμφανίζεται ως …τέταρτος γαλάζιος βουλευτής της Μεσσηνίας, ως ο εμπνευστής της διοικητικής ένωσης της Πελοποννήσου και, κυρίως, ως προνομιακός συνομιλητής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Βεβαίως ο “γαλάζιος” βουλευτής, στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας πολιτικός που απλά χρησιμοποιεί παλαιοκομματικές μεθόδους με ολίγη απο …επικοινωνία, προκειμένου να υποδηθεί τον ρόλο του “πατρός” σε διάφορα ζητήματα. Γιατί αν κάποιος έχει μνήμη μπορεί να καταλάβει ποιά πολιτικά πρόσωπα απο την Πελοπόννησο έχουν πραγματικά αντιδράσει δυναμικά στο ζήτημα της Ολυμπίας οδού, προειδοποιώντας μάλιστα με προσφυγή ακόμα και στα ευρωπαικά δικαστήρια. Αν κάποιος διαθέτει το ελάχιστο πολιτικό αισθητήριο αντιλαμβάνεται τι σημαίνει ένας βουλευτής, γειτονικού νομού του τόπου καταγωγής του πρωθυπουργού της χώρας και του προέδρου του κόμματός του, να παριστάνει τον άτυπο βουλευτή και αυτού του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages