Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού & Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος», στην Πλατεία Κλαυθμώνος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού & Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος», στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού & Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος», από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στο Κέντρο της Αθήνας. Η διοργάνωση της …..εν λόγω εκδήλωσης για πρώτη φορά πέρυσι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και εξάντληση των προϊόντων, εφόσον πραγματοποιείται ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ, γεγονός που αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για την θεσμοθέτηση της.
Στο πλαίσιο της προβολής των Παραδοσιακών Πελοποννησιακών Προϊόντων θα διοργανωθούν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, με στόχο την μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μέχρι την Παρασκευή 29/11/2013 με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, γραμματεία κα. Α. Βασιλοπούλου, τηλ. 27210 62212, 62215, 62200.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages