Εξιχνιάστηκαν 3 υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Εξιχνιάστηκαν 3 υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας 31χρονος Έλληνας... Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων, που διαπράχθηκαν, στο Ασπρόχωμα και στην Καλαμάτα , ενώ για τις υποθέσεις αυτές αποδίδονται κατηγορίες σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού, για απάτη.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο 31χρονος, την 13.9.2013 το πρωί, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, εξαπάτησε ηλικιωμένη ημεδαπή, προσποιούμενος φιλική σχέση με συγγενικό της πρόσωπο, αποσπώντας της χρήματα, με το πρόσχημα ότι θα εξασφαλίσει ταχύτερη επιστροφή φόρου. Επιπλέον, την 11.10.2013, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, εξαπάτησε ακόμη δύο (2) ηλικιωμένους ημεδαπούς αποσπώντας τους χρήματα, με το πρόσχημα ότι θα τακτοποιήσει φορολογικές υποθέσεις συγγενικών τους προσώπων. Από την παραπάνω δράση του ο 31χρονος, απέσπασε συνολικά χρηματικό ποσό, το οποίο ξεπερνάει τις -3.300- ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages