37χρονος από Τριφυλία καταδικάστηκε γιατί καλλιεργούσε χασίς για το..γιο του! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

37χρονος από Τριφυλία καταδικάστηκε γιατί καλλιεργούσε χασίς για το..γιο του!

Το πάθος του 37χρονου γιου για τα ναρκωτικά ήταν η αιτία να καθίσει χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο 64χρονος πατέρας του, ο οποίος και καταδικάσθηκε για καλλιέργεια 10 φυτών ινδικής κάνναβης. Η μητέρα, με συνεχώς δακρυσμένα μάτια, προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο ότι η οικογένειά της έχει ταλαιπωρηθεί επί 15 χρόνια από το πάθος του γιου τους και το μόνο που ήθελε να κάνει ο σύζυγός της ήταν να κρατήσει τον 37χρονο σπίτι και να μην αναγκάζεται να αγοράζει ναρκωτικές ουσίες από τρίτους. Στο εδώλιο κάθισε και ο 37χρονος γιος, ο οποίος αθωώθηκε.
Ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών κατέθεσε πως έφτασαν πληροφορίες στην υπηρεσία του ότι ο συγκεκριμένος καλλιεργεί χασίς. Σε έρευνα που έκαναν σε κτήμα της οικογένειας σε περιοχή της Τριφυλίας, ανακάλυψαν 10 φυτά ινδικής κάνναβης, ύψους 50 εκατοστών και 5 ξεριζωμένα. Μάλιστα, όπως κατέθεσε, όλα ήταν κατεστραμμένα και δε θα παρήγαγαν χασίς. Στη συνέχεια έκαναν έρευνα στο σπίτι και στο δωμάτιο του 37χρονου βρήκαν 4,1 γραμμάρια χασίς, το οποίο παραδέχθηκε ότι ήταν δικό του. Ο αστυνομικός είπε πως ο πατέρας τούς εξομολογήθηκε ότι καλλιεργούσε τα φυτά για το γιο του. Η μητέρα του 37χρονου κατέθεσε πως το πάθος του γιου της έχει καταστρέψει την οικογένεια ηθικά και οικονομικά. Τότε, όπως είπε, είχε σταματήσει τη χρήση ηρωίνης και ο άντρας της το έκανε αυτό για να μην αγοράζει ο γιος τους ναρκωτικά. Εξήγησε ότι έχουν κάνει πολλές προσπάθειες με κέντρα απεξάρτησης, πουλώντας ακόμα και ζώα. Από το tharosnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages