"Η υγεία δεν πουλιέται" - Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

"Η υγεία δεν πουλιέται" - Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ

Η ανακοίνωση του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών Κοινή παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το πρωί, έξω από τα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, από γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλευόμενους, εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Σε ανακοίνωση του ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών που συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας τονίζει τα εξής: «Μειώνουν τις δαπάνες για την υγεία του λαού από τον κρατικό προϋπολογισμό προς όφελος του ιδιωτικού συστήματος υγείας. Για αυτό το λόγο κλείνουν τα πολυϊατρεία του πρώην ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ). 
Θέλουν να μη βρίσκουμε γιατρούς στο δημόσιο σύστημα υγείας και να πληρώνουμε από την τσέπη μας γιατρούς, φάρμακα, 1€ την συνταγή, 5€ την επίσκεψη στο νοσοκομείο και 25€ την εισαγωγή. Με λίγα λόγια όποιος έχει λεφτά γιατρεύεται αλλιώς πεθαίνει. Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε όλους τους πρόσφυγες και τις προσφυγοπούλες συντονισμένου ταξικού-ενωτικού αγώνα για να εμποδίσουμε την υλοποίηση των αντεργατικών σχεδιασμών της κυβέρνησης, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για ριζικές αλλαγές στην κοινωνία..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages