«Ελληνικό Πρωινό» από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

«Ελληνικό Πρωινό» από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Tο «Ελληνικό Πρωινό Θεσσαλονίκης», το 13ο κατά σειρά πρότυπο «Ελληνικού Πρωινού» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης Philoxenia. Στη διαμόρφωση του προτύπου του «Ελληνικού Πρωινού Θεσσαλονίκης» συμμετείχε εκτός από την Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και η Λέσχη Γαστρονομίας Βορείου Ελλάδας. Συνολικά στην πρωτοβουλία του ΞΕΕ συμμετέχουν ήδη 202 ξενοδοχεία από όλη τη χώρα, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γιώργος Τσακίρης, ενώ στόχος είναι να ενταχθούν 250 ξενοδοχεία έως το τέλος του έτους.
Η νέα ιστοσελίδα του «Ελληνικού Πρωινού» βρίσκεται ήδη στον αέρα, ενώ στις αρχές του 2014 προβλέπεται να διατίθεται και σε τρίτη γλώσσα. Αναφερόμενος στην πορεία του προγράμματος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΞΕΕ και επικεφαλής του προγράμματος κ. Γιώργος Πίττας σημείωσε ότι «εκτιμάται ότι τουλάχιστον 1.000 ξενοδοχεία θα εισέλθουν στο πρόγραμμα έως το τέλος του 2015» και πρόσθεσε ότι σε στάδιο προεργασίας για να εισέλθουν στο πρόγραμμα του «Ελληνικού Πρωινού» βρίσκονται πέντε ακόμη περιοχές, ενώ διαμορφώνονται τα σχετικά πρότυπα. Στις αρχές Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί το 14ο κατά σειρά πρότυπο «Ελληνικού Πρωινού» Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages