ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΑΝΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΑΝΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΗΝ υποψηφιότητά του για το Δήμο Τριφυλίας ανακοίνωσε πριν από λίγο με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ο οποίος τονίζει μεταξύ άλλων ότι "η εποχή του Μαυρογιαλούρου τελειώνει και ορισμένοι δεν το έχουν καν αντιληφθεί...ο Δήμος απαιτεί όχι μόνο οραματιστές αλλά ανθρώπους που θα δουλέψουν για τις επόμενες γενιές...".
Η ανακοίνωση του κ. Παναγιωτόπουλου έχει ως εξής: "Η Τριφυλία ως κοινός τόπος καταγωγής μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο τις πολιτικές ή κομματικές εξαρτήσεις από την κεντρική εξουσία χωρίς να αντιδρά. Σε μια εποχή που η κρίση έχει βαθύτατα επιφέρει πλήγματα στη μεσαία τάξη και τους δημότες μας θεωρούμε ότι η επόμενη πενταετία δεν πρέπει να πάει χαμένη και να επαναληφθούν τα ίδια φαινόμενα αποσάθρωσης της πολιτικής ζωής του τόπου μας".
Και συνεχίζει καταλήγοντας ότι "η Τριφυλία αποτελεί κοινό τόπο όλων μας με ιστορία, πολιτισμό, κοινωνική πρόοδο και εξέλιξη. Μια εξέλιξη που πρέπει να οδηγήσει στο να απελευθερωθούν υγιείς δυνάμεις του τόπο μας που έμειναν για χρόνια εγκλωβισμένες. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι η εποχή του Μαυρογιαλούρου τελειώνει και ορισμένοι κάνουν ότι δεν το έχουν αντιληφθεί. Ο Δήμος απαιτεί όχι μόνο οραματιστές ανθρώπους αλλά ενεργούς πολίτες που θα δουλέψουν για τις επόμενες γενιές. Γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει πίσω από κλειστά γραφεία και από άβουλες Δημοτικές αρχές. Είμαστε εδώ και θα δώσουμε την μάχη μέχρι να την κερδίσουμε. Είμαστε Τριφύλιοι. Είμαστε παρών να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας- Μέλος ΕΣΕΕ"

Pages