Πότε θα... πληρωθούν οι κακοτεχνίες της γέφυρας Παραδείσια - Τσακώνα; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πότε θα... πληρωθούν οι κακοτεχνίες της γέφυρας Παραδείσια - Τσακώνα;

Τους δύο τελευταίους μήνες "βροχή πέφτουν" οι επισκέψεις στην Τσακώνα και οι σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με την πρόοδο και παράδοση του έργου (όπως και πολλών ακόμα έργων της Πελοποννήσου που βρίσκονται σε εξέλιξη). Εκτός, όμως, του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Θ. Πετράκου που συνεχίζει (βλέπετε παρακάτω), δεν φαίνεται να υπάρχει η ίδια αρχική συνέχεια και από τον Υφυπουργό Άμυνας και βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλο.
Εκτός και εάν δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση καθώς, μετά την συνέντευξη Γ. Λαμπρόπουλου στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, όπου καταθέσαμε (και όχι μόνο εμείς, αλλά η πλειοψηφία του μεσσηνιακού τύπου, και πρώτος - πρώτος ο πολιτευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης) την κριτική μας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) για τα εξαγγελλόμενα, έπαυσε τελικά η ενημέρωση μας, δηλαδή η μέχρι τότε κανονική αποστολή ενημερωτικών δελτίων τύπου και ανακοινώσεων. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Γ. Λαμπρόπουλος δεν θα ζητούσε ποτέ ένα τέτοιο αποκλεισμό μας από την ενημέρωση, όπως δεν θα το έκανε σε καμία περίπτωση και για κανένα άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης. Πιστεύουμε ότι πρόκειται προφανώς για αθέλητη παράλειψη του πολιτικού του γραφείου].

Ο απλός κόσμος, όπως ακούμε, στις δικές του αναλύσεις το αποδίδει στην ... συγκυβέρνηση, που "μπλοκάρει" σήμερα τις ... "κόντρες" των δύο κομμάτων μεταξύ τους.
Νομίζουμε ότι τα πράγματα μπορούν πάλι να τοποθετηθούν στην πραγματική τους διάσταση με σαφείς ανακοινώσεις προόδου αυτής της υπόθεσης και των ενεργειών που γίνονται, έτσι ώστε να παύσει η "ανεξέλεγκτη" λαϊκή καχυποψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages