ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ" ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- Σ. Καλαντζάκου: "Δεν επικοινωνώ με Σαμαρά, μόνο με Καραμανλή" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ" ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- Σ. Καλαντζάκου: "Δεν επικοινωνώ με Σαμαρά, μόνο με Καραμανλή"

 Για ποσοστά Χρυσής Αυγής: "Είναι ανησυχητικά. Τόσοι εκλεγμένα στελέχη στη φυλακή και τα ποσοστά τους συνεχίζουν να είναι υψηλά! Συνεπώς δεν είναι περιστασιακό το φαινόμενο. Οι πολίτες στέλνουν μια κραυγή διαμαρτυρίας προς τους κυβερνώντες"
 
·        Για ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν με φοβίζει το να έρθει ένα αριστερό κόμμα στην εξουσία. Αλλά στο προσωπικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν είναι κατάλληλοι να διαχειριστούν τις τύχες μας, όχι λόγω απειρίας, αλλά λόγω πλήρους ακαταλληλότητας"
·        Για έργο κυβέρνησης Σαμαρά: " Οι πολίτες που δεν θέλουν ΣΥΡΙΖΑ ή ζητούν διορθωτικές αλλαγές από τη σημερινή κυβέρνηση δεν έχουν πως να εκφραστούν. Άρα προκύπτει πολιτικό πρόβλημα, που δεν είναι καλή εξέλιξη... Η κυβέρνηση Σαμαρά πέτυχε σε ορισμένους τομείς, εξασφάλισε επί του παρόντος ομαλότητα, αλλά έχει μεγάλες προκλήσεις μπροστά της και συστημικές αδυναμίες να διορθώσει..."
·        Για επιστροφή στη πολιτική: "Δεν έκλεισα ποτέ την πόρτα της πολιτικής, γιατί πιστεύω πως όσο και να απαξιώνονται οι πολιτικοί, η εφαρμοσμένη πολιτική είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να θέσουμε τις σωστές βάσεις για το μέλλον"
·        "Σήμερα όλοι καλούνται να προστατεύσουν το βιο τους και τις οικογένειες τους, τους κόπους μιας ζωής και εκεί το κράτος πρέπει να τους συνδράμει και όχι να τους κόβει το δρόμο με γραφειοκρατικά εμπόδια, έλλειψη φαντασίας και πίστη σε συντεχνίες και μεμονωμένες ομάδες ενδιαφέροντος"

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη της τέως  βουλευτού Μεσσηνίας και υφυπουργού Σοφίας Καλαντζάκου, φιλοξενείται σήμερα στο έντυπο φύλλο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μεσσηνίας. Η Σοφία Καλαντζάκου περισσότερο ώριμη μετά την... εφαρμοσμένη πολιτική και μετά από την παρατήρηση των πολιτικών πραγμάτων από "ικανή απόσταση" δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στη πολιτική σκηνή, αλλά -από όσα προκύπτουν με τις δηλώσεις της- όχι με τον Αντώνη Σαμαρά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages