ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!

ΤΗΝ ανασυγκρότηση των Τοπικών συμβουλίων σχεδιάζει να υλοποιήσει η νέα Δημοτική αρχή Τριφυλίας μετά από επαφές ανά Δημοτική ενότητα προκειμένου να υπάρχει επιτελικός σχεδιασμός σε επίπεδο πόλεων και ενοτήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στους Γαργαλιάνους με τους εκπροσώπους της Δημοτικής ενότητας αλλά και των μελών της Τοπικής κοινότητας βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για το πρώτο μοντέλο διοίκησης που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος ώστε να λειτουργήσει σε νέα βάση με δεδομένο τον όγκο προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά. 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ
Τις τελευταίες ημέρες εκτός από τις συσκέψεις που θα ακολουθήσουν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από εκπροσώπους κοινοτήτων ώστε να αποτυπωθούν τα πραγματικά προβλήματα ανά περιοχή καθώς ορισμένα εξ αυτών χρονίζουν. Εξάλλου είναι σε εξέλοξη η καταγραφή του στόλου μηχανημάτων του Δήμου όπως και η αποτύπωση της περιουσιακής κατάστασης του Δήμου σε όλα τα επίπεδα ενώ πρόθεση του Δημάρχου Τριφυλίας είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα Τοπικά Συμβούλια να αποκτήσουν ουσιαστικό ρόλο στην ενεργή παρουσία των πόλεων προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός λειτουργίας και οργάνωσης στην καθημερινή επαφή με τους πολίτες...
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages