«Σε αδιέξοδο έχει οδηγηθεί ολόκληρη η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη διαχείρισης των απορριμμάτων» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Σε αδιέξοδο έχει οδηγηθεί ολόκληρη η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη διαχείρισης των απορριμμάτων»

Την τελευταία του συνεδρίαση για την περίοδο 2011 – 2014 πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, στην Τρίπολη, το ΔΣ της ΠΕΔ Πελοποννήσου. Το κυριότερο θέμα που επικράτησε στη χθεσινή συνεδρίαση ήταν και πάλι το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και κοινή υπήρξε η εκτίμηση για το αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί ολόκληρη η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στις εργώδεις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για την επίλυση του προβλήματος, στην έλλειψη κάθε ενημέρωσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο οξύτατο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί. Ζήτησε, δε, οι Δήμαρχοι να εκφράζουν ευθέως και δημόσια την άποψή τους γι’ αυτό το θέμα, για το οποίο έτσι κι αλλιώς θα κληθούν να πληρώσουν οι δημότες και θ’ απολογούνται μόνο οι Δήμαρχοι.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 155.000 ΕΥΡΩ
Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Πελοποννήσου Φίλιππος Μπάμης, τέως Δήμαρχος Οιχαλίας, παρουσίασε την έκθεση των οικονομικών πεπραγμένων της περιόδου 2011 – 2014, όπου το ταμείο της ΠΕΔ παρουσιάζει εντυπωσιακό πλεόνασμα 155.000 ευρώ. Υπενθύμισε, ακόμη, ότι στην αρχή της θητείας του Προέδρου και του ΔΣ οι υπάλληλοι της ΠΕΔ ήταν απλήρωτοι επί 7 μήνες και οφείλονταν πολλές χιλιάδες ευρώ σε επιχειρήσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν άμισθα κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Στη συνεδρίαση, εγκρίθηκε και ο τόμος με τα πεπραγμένα κατά τη δημοτική περίοδο 2011 – 2014, που θα υποβληθεί στη Γενική Συνέλευση προς ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages