Πρωτοκόλλο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Schwabisch Hall - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτοκόλλο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Schwabisch Hall

Π. Τατούλης “Συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Schwabisch Hall για μια νέα Ευρωπαϊκή πολιτική προοπτική” «Η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Περιφέρεια του Scwabisch Hall αποτελεί την απόδειξη για μια άλλη πολιτική διάσταση στα προβλήματα της Ευρώπης, όπου ανεξάρτητες οι Περιφέρειες έχουν τη δυνατότητα νέων προτάσεων για το μέλλον των πολιτών τους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την συνυπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας με τον Περιφερειάρχη του Schwabisch Hall κ. Gerhard Bauer στην έδρα της Περιφέρειας την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014.
«Η ενδυνάμωση αυτής της σχέσης μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για τους πολίτες και τις Περιφέρειές μας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ευχαρίστησε τον κ. Bauer τόσο για την παρουσία του στην Πελοπόννησο, όσο και για την φιλοξενία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη συμμετοχή της στην εμπορική έκθεση το Σεπτέμβριο του 2013 στο Schwabisch Hall. «Η αύξηση των Γερμανών τουριστών φέτος στην Πελοπόννησο μόνο τυχαία δεν ήταν» δήλωσε ακόμη ο κ. Τατούλης, την οποία χαρακτήρισε και ως απόρροια της συνεργασίας αυτή, αλλά και της παραδοσιακής Ελληνο-Γερμανικής φιλίας και σημείωσε πως “εμείς μπορούμε να προχωρούμε μπροστά, να αναπτύσσουμε συνεργασίες και συνέργειες γιατί δεν έχουμε δεσμά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages