ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ..ΚΑΡΔΙΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ..ΚΑΡΔΙΑ!

Πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως είναι τα καρδιαγγειακά προβλήματα, καθώς ευθύνονται για 17 εκατομμύρια θανάτους τον χρόνο. Μόνο στην Ελλάδα κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους, λόγω κάποιου νοσήματος του καρδιαγγειακού συστήματος περίπου 50.000 άτομα!
Τα παραπάνω στοιχεία παρουσίασαν χθες ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Δημήτριος Κρεμαστινός και ο καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής Β' Πανεπιστημιακής Κλινικής ΠΓΝ «Αττικόν» κ. Ιωάννης Λεκάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (29 Σεπτεμβρίου). Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της καρδιάς είναι το κάπνισμα.
Παρότι έχουν ληφθεί σχεδόν όλα τα μέτρα κατά του καπνίσματος, σημείωσε ο κ. Κρεμαστινός, πάρα πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να καπνίζουν και να πεθαίνουν από καρκίνο και καρδιοπάθειες. Δυστυχώς, τόνισε ο καθηγητής, στην Ελλάδα έχουμε τη φθηνότερη τιμή τσιγάρου στην Ευρωζώνη.
Πρόσφατα με 5 λεπτά αύξηση της τιμής του αποτράπηκε η καταβολή των 25 ευρώ για όλους τους νοσηλευομένους στα νοσοκομεία. 
Μια αύξηση της τάξεως του ενός ευρώ θα μπορούσε να επιλύσει πολλά προβλήματα των νοσοκομείων μας και της υγείας γενικότερα, που λόγω της οικονομικής δυσπραγίας δεν μπορούν να επιλυθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages