ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Εισήγηση για την συγκρότηση επιτροπών σχολικών επιτροπών, παιδείας έκανε ο κ. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ απαριθμώντας τα μέλη τους με διευθυντές σχολικών μονάδων, συλλόγους γονέων, με πρόεδρο που προτάθηκε ο ΑΔΡΑΚΤΑΣ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, τσακανικας, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ με αναπληρωτές και απο την αντιπολίτευση οι κ. Κουτρουμπης, Κουκουμης. Για την Βθμια προτάθηκαν οι ΤΣΑΛΑΜΑΝΔΡΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ασημακοπουλος, Κυριακουλοπουλος που έγινε ομόφωνα. Για την επιτροπή Παιδείας προτάθηκαν οι Πούλος και οι υπόλοιποι εινσι διευθυντές σχολικών μονάδων της περιοχής όπως ο κ. Αντωνοπουλος, ΤΖΩΝΗΣ, Μπαζανος που συγκροτήθηκε ομόφωνα. Συγκροτήθηκε επίσης το καινούργιο συντονιστικό όργανο για την πολιτική προστασία του δήμου με έδρα το δήμο με πρόεδρο τον Δήμαρχο και 2 δημοτικούς συμβούλους.
ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Ο Δημαρχος πρότεινε τους κ. Τςιγγανο, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ, ΠΑΝΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΥ, με τους πολίτες ΓΥΦΤΑΚΗ Παναγιώτη, Αντωνόπουλο Κώστα. Η μειοψηφία πρότεινε τον ΜΠΑΚΟΥΡΟ. Ο δήμαρχος είπε οτι θα κατατεθεί ενιαια πρόταση για το συμβούλιο με το νέο έτος αφού η θητεία του θα είναι ως τελος του έτους. Για πολύπλοκο θέμα μίλησε ο κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με απώλεια εσόδων ενώ μετέχουν πρόσωπα απο τον εμπορικό σύλλογο. Για πρόεδρο προτάθηκε να παραμείνει ο κ. ΓΥΦΤΑΚΗΣ με λευκό Κουκουμη και Θεοδωρακόπουλο. Το θέμα της ΔΕΥΑ θα αποτελέσει αντικείμενο επόμενης συνεδρίασης. Τελος στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης κατα πλειοψηφία πέρασε η παράταση για την εκτέλεση έργου στη Βαλτα...ενώ τέθηκε το θέμα των δωρεών στο Δήμο όπως το πρες κοντέινερ απο την costa Navarro. Επόμενο Δ.Σ. Θα γίνει την πρώτη Οκτωβρίου. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages