ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ-ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ-ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ VIDEO



 Η Τροχαία στην Μεσσηνία κατέγραψε μεγάλη αύξηση χθες και νωρίς σήμερα, γι' αυτό είναι σε επιφυλακή για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. Προβλέπεται μάλιστα ότι θα καταγραφούν στα εθνικά δίκτυα της χώρας χιλιάδες αυτοκίνητα, όπως στο Παρίσι ή στο Λονδίνο, όπου τη μέρα ή και ώρες πριν από το lockdown σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων από πολίτες που έφευγαν από τις πόλεις.

Φόβοι για έξοδο παρόμοια με… Χριστούγεννα ή Πάσχα

Σύμφωνα με αυτές τις εκτιμήσεις, οι πολίτες θα προτιμήσουν να περάσουν τις μέρες του lockdown είτε σε εξοχικά είτε στους τόπους καταγωγής τους. Όσον αφορά στην Αθήνα και την Αττική συγκεκριμένα, στελέχη της Διεύθυνσης Τροχαίας εκτιμούν πως μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού του Λεκανοπεδίου, όπως οι φοιτητές για παράδειγμα, δεν αποκλείεται να προτιμήσουν να κινηθούν προς τις πόλεις καταγωγής τους. Πάντως γεμάτα ήταν τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ από την Αθήνα προς Τριφυλία ακόμα και με έκτακτες διαδρομές, ενώ το Σάββατο η πόλη θύμιζε αργία καθώς ελάχιστοι πολίτες περπατούσαν στο δρόμο μόνο για τις αγορές του παρότι ήταν ανοιχτή η λαική αγορά παραγωγών στο Δημαρχείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages