4 κιλά χασίς εντόπισε και κατέσχεσε η Δίωξη Ναρκωτικών σε σπίτια στην Κορώνη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

4 κιλά χασίς εντόπισε και κατέσχεσε η Δίωξη Ναρκωτικών σε σπίτια στην Κορώνη

Άλλη μια σημαντική επιτυχία κατέγραψε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, κατάσχοντας πάνω από 4 κιλά χασίς σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις στην περιοχή της Κορώνης, όπου συνελήφθησαν ένας 51χρονος και ένας

57χρονος. Οι επιχειρήσεις των στελεχών της Δίωξης έγιναν το πρωί της Πέμπτης, ενώ στις έρευνες συνέδραμε ο «Dagi», ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. 
Ναρκωτικά
 Για τις δύο υποθέσεις οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σχημάτισαν σε βάρος των συλληφθέντων δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Επίσης, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι ποσότητες των ναρκωτικών προήλθαν από καλλιέργεια χασισοφυτειών. 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί της Δίωξης με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Dagi» πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 51χρονου σε περιοχή της Κορώνης. Εκεί, βρήκαν ποσότητα χασίς συνολικού βάρους 466 γραμμαρίων, η οποία ήταν μοιρασμένη σε 5 ανισοβαρείς ποσότητες. Επίσης, στο σπίτι του 51χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει και τα προηγούμενα χρόνια με υπόθεση ναρκωτικών, βρήκαν μικροποσότητα χασισέλαιου, βάρους 4,32 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατάσχεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages