34ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΧΑΣΙΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Μαΐου 2021

34ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΧΑΣΙΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


Συνελήφθη μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του καλλιεργητή της χασισοφυτείας που είχε εντοπιστεί σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2020.

Πρόκειται για 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη, χθες 21 Μαΐου 2021, το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μετά από Ένταλμα Σύλληψης, που εκδόθηκε σε βάρος του από τον κ. Ανακριτή Κυπαρισσίας, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Υπενθυμίζουμε ότι η χασισοφυτεία είχε εντοπιστεί σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, όπου καλλιεργούσαν 62 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,50- μέτρων περίπου. Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, είχε βρεθεί αντίστοιχος αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages