ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ, ΕΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ, ΕΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ- VIDEO


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ!

Προ των  πυλών το καλοκαίρι στις παραλίες του Κυπαρισσιακού κόλπου. Η δαντελωτές Αμμούδι παραλίες της περιοχής περιμένουνε υποδεχτούν επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Καθαρές παραλίες σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις που φέτος κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ένα μοναδικό ταξίδι από ψηλά επιχείρησε για μία ακόμη φορά ένας δραστήριος φωτογράφος. 

Αυτή τη φορά οι παραλίες που διακοσμούν την περιοχή αφορούν το καλό νερό, την έλαια, τον Άη Γιαννάκη που εκτείνονται σε έκθεση πολλών χιλιομέτρων και προσφέρουν όχι μόνο ηλιόλουστες διακοπές αλλά κυρίως επαφή με τη φύση αλλά και την ηρεμία. Ένας τέτοιος τουριστικός προορισμός είναι ο Κυπαρισσιακό κόλπο αλλά δυστυχώς δεν αναδείχθηκε ποτέ ως σημείο προβολής. Τελικά όλα αυτά του τόπου μας αφορούν αλλά δεν είμαστε ενεργοί πολίτες πότε θα γίνουμε τουριστικός προορισμός. Μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουμε και τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα μας.

VIDEO KYPARISSIA TV: https://youtu.be/mYyxiYOpaP4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages