ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

 


ΜΕΤΑ εμποδίων -και- το φετινό καλοκαίρι… – Από Ιούνιο και… περιμένουμε!

Υποτονικό, με απειροελάχιστες  κρατήσεις και κατ επέκταση μηδενικές εισπράξεις κύλησε το πρώτο δεκαήμερο μετά την επανεκκίνηση του τουρισμού στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ και τον Κυπαρισσιακού κόλπο.

Παρά τον καλό καιρό, την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων και την ετοιμότητα των ξενοδοχείων στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ δεν είχαμε επισκέψεις εκτός από τα Σαββατοκύριακα και ούτε θα έχουμε μέχρι και το τέλος του μήνα όπως διαπιστώνεται από τις κρατήσεις του Μαΐου.

Ωστόσο το ενδιαφέρον των τουριστών, ιδιαίτερα από την Κεντρική Ευρώπη που αποτελεί βασική δεξαμενή τουριστών για την περιοχή, παραμένει σε υψηλά επίπεδα και είναι πολλοί αυτοί που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να μας επισκεφτούν αλλά, από τον Ιούνιο και μετά.

ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ 3 ΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Οι πληροφορίες του KYPARISSIAlive  αναφέρουν ότι το πιο κρίσιμο τριήμερο θα είναι αυτού του Αγίου πνεύματος στις 20 Ιουνίου καθώς θα αποτελέσει δείγμα για το που θα κινηθεί ο εσωτερικός και ευρωπαϊκός τουρισμός το επόμενο χρονικό διάστημα στην περιφέρεια μας.

Οι εμπλεκόμενοι του τουρισμού χαρακτηρίζουν σημαντική και καθοριστική την πορεία εξέλιξης των εμβολιασμών που θα δώσει σίγουρα θετικό αέρα στις μετακινήσεις αλλά θα αργήσει να αποδώσει.

Ένας ακόμη παράγοντας που οδηγεί «στον πάγο» τον τουρισμό το Μάιο είναι ότι δεν υπάρχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή προγραμματισμένες πτήσεις από το εξωτερικό για  τους αερολιμένες Αράξου και Καλαμάτας και ούτε ακολουθείται από την Ευρώπη ενιαία τουριστική πολιτική γιατί εξαρτάται από τα κρούσματα και το ιικό φορτίο που έχει η κάθε χώρα, με συνέπεια το κάθε κράτος να εφαρμόζει δικά του υγειονομικά πρωτόκολλα και κανόνες.

Όσο για τον εγχώριο τουρισμό αυτός θα αποδώσει κυρίως μέσα στον Αύγουστο καθώς ο Έλληνας δε συνηθίζει να προγραμματίζει τις διακοπές του, αν και η έλλειψη ενός σύγχρονου δρόμου για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ, συνεχίζει να αποτελεί τροχοπέδη τόσο από την Ηλεία όσο και από τη Μεσσηνία..ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages