ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ


Κι ενώ ακόμη πολλά διακυβεύονται με την επόμενη ημέρα να προβληματίζει, ο χειμώνας που θα έρθει, αναμένεται πολυποίκιλα δύσκολος, αφού πέρα από το υγειονομικό του πράγματος, η οικονομία θα βρεθεί πιο έντονα σε πρώτο πλάνο. Στο πλαίσιο αυτό, σοβαρά είναι όσα επίκεινεται στον ιδιωτικό κυρίως τομέα, με τις απολύσεις να θεωρούνται βέβαιες και τους εργαζομένους σε ανασφάλεια μεγαλύτερη και από εκείνη που βίωσαν κατά τη δεκαετή περίοδο της οικονομικής κρίσης.
Αυτό που η κυβέρνηση προτείνει στη νέα γενιά κυρίως, είναι η κατάργηση του 8ωρου, η απελευθέρωση των καταχρηστικών απολύσεων , η απλήρωτη υπερωρία και φυσικά ο περιορισμός των συνδικαλιστικών δράσεων. Αυτό αποτελεί υπονόμευση της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας εκτός όλων των άλλων. Οι μειώσεις μισθών και οι ελαστικές σχέσεις εργασίας δεν οδηγούν στην πρόοδο και την ανάπτυξη.  Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, αφήνει τον εργαζόμενο έρμαιο στις προθέσεις κάθε εργοδότη, οπισθοδρόμηση στην εργασιακή ζούγκλα. Την απάντηση την έχουν δώσει οι χιλιάδες εργαζόμενοι που βγήκαν στους δρόμους την Πρωτομαγιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages