ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α. ΤΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α. ΤΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για την έγκριση της 
αριθ. 16/2021 μελέτης για τη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στο κτήριο του Λυκείου Φιλιατρών και υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της εν λόγω πράξης από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» – Άξονας Προτεραιότητας «Πολιτική Προστασία – Προστασία της Δημόσιας Υγείας – Τεχνική Βοήθεια», με τίτλο «Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος» συζητά  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας σήμερα Δευτέρα, 17 του μηνός στη 1 το μεσημέρι.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  • Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τον καθορισμό τέλους άρδευσης για την Τ.Κ. Αρμενιών, Δήμου Τριφυλίας, για την αρδευτική περίοδο 2021.
  • Παράταση δωρεάν παραχώρησης προς χρήση του με αριθ. κυκλοφορίας ΚΜΑ-7824 απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου Πύλου – Νέστορος προς το Δήμο Τριφυλίας
  • Άσκηση ή μη ένδικων μέσων (ανακοπή) κατά της αριθ.12/2021 Διαταγής Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, με αιτούντα τον κ. Ασπρογέρακα Ανδρέα (2η επίδοση)
  • Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού «Υπηρεσίες Ναυαγοσωστικής Κάλυψης Πολυσύχναστων Παραλιών Δήμου Τριφυλίας, έτους 2021»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages