Υπερσύγχρονο drone δώρισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Πυροσβεστική - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Υπερσύγχρονο drone δώρισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Πυροσβεστική


 Ένα υπερσύχρονο drone παρέδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου του Πυροσβεστικού Σώματος, σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης, με την ευκαιρία αυτή, επαναβεβαίωσε τον επικεφαλής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης (ΠΕΠΥΔ) Πελοποννήσου αρχιπύραρχο Θανάση Κολυβήρα για την δέσμευση της Περιφέρειας να συνδράμει με κάθε τρόπο την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά και στην δημιουργία της 9ης ΕΜΑΚ Πελοποννήσου, με έδρα στην Τρίπολη.

ΣΕ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Γνωστοποίησε, παράλληλα, ο Π. Νίκας ότι υπέγραψε και την δωρεάν παραχώρηση από την Περιφέρεια προς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έκτασης  4 στρεμμάτων στην οδό Καλαμών, στην Τρίπολη, για την κατασκευή, μέσω ΣΔΙΤ, του περιφερειακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, το εν λόγω Κέντρο -που εκτιμάται ότι έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του μέχρι τον επόμενο χρόνο– θα διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό έχει όλα τα τεχνολογικά μέσα.

 

ΝΙΚΑΣ: “ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ”

“Ευχαριστώ το Πυροσβεστικό Σώμα και τον κάθε έναν πυροσβέστη ξεχωριστά για τον αγώνα που δίνει σε αντίξοες συνθήκες. Ως Περιφέρεια θα είμαστε αρωγοί ηθικά και υλικά και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας στον τομέα αυτόν.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε ανασυγκροτήσει πλήρως τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, έχουμε προμηθεύσει ελαστικά για τα πυροσβεστικά οχήματα της Πελοποννήσου, σωλήνες δασοπυρόσβεσης, έχουμε δεσμευτεί να καλύψουμε τις δαπάνες σε εξοπλισμό που απαιτείται για την ίδρυση και λειτουργία της 9ης ΕΜΑΚ στην Τρίπολη, ενώ υποστήριξη της Περιφέρειας θα υπάρξει και προς τους εθελοντικούς Συλλόγους Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages