ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


  «Υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Τριφυλίας, έτους 2021» αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας στην χθεσινή της συνεδρίαση. Ανάδοχος αναδείχθηκε η ΝΙΦΟΡΑ ΓΕΩΡΓ. ΙΩΑΝΝΑ, με τιμή προσφοράς 46.872,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). .

Από την αντιπολίτευση η δημοτική σύμβουλος Σταματία Αλεξοπούλου ανέφερε τα εξής: «Ο προϋπολογισμός για την εκτέλεση της Υπηρεσίας «Υπηρεσίες Ναυαγοσωστικής Κάλυψης Πολυσύχναστων Παραλιών Δήμου Τριφυλίας, έτους 2021» ήταν 47.012,27 Ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%) και η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε στο συνοπτικό διαγωνισμό είναι 47.012,27 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.). Ψηφίζω ΥΠΕΡ. Στην συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής στις 6 Απριλίου 2021 έθεσα το θέμα πρόσληψης ναυαγοσωστών προκειμένου να γίνουν έγκαιρα διαδικασίες για πρόσληψή τους και τοποθέτησή τους στις παραλίες. Πρότεινα να πάρουμε απόφαση για πρόσληψη ναυαγοσωστών για όλες τις παραλίες που πραγματικά είναι πολυσύχναστες. Ναυαγοσώστες για Μάτι, Λαγκούβαρδο, Στόμιο, Αϊ-Λαγούδη, Καλό Νερό, Αγιαννάκη, Βουνάκι και Ελαία. Πόσοι χρειάζονται για να καλύπτουν τις παραλίες; Όσοι χρειάζονται τόσες θέσεις ναυαγοσωστών να προκηρύξουμε για 4 μήνες. Για ασφάλεια στις παραλίες μας. Εσείς αποφασίσατε μόνο για τον Αϊ-Λαγούδη. Για ακόμα μία φορά θέτω το θέμα πρόσληψης ναυαγοσωστών και για όλες τις άλλες παραλίες. Εάν πραγματικά θέλουμε να υπάρχει ασφάλεια στις παραλίες μας και ως εκ τούτου να αναδειχθούν ως ασφαλής προορισμός λουόμενων με αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες 

ΠΡΟΤΕΙΝΩ πάλι την άμεση εκπόνηση Μελέτης και έναρξη διαδικασίας διαγωνισμού για ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Τριφυλίας και σε Μάτι, Λαγκούβαρδο, Στόμιο, Καλό Νερό, Αγιαννάκη, Βουνάκι και Ελαία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages