ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ζητούν παραγωγοί της Λαϊκής Αγοράς Κοπανακίου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ζητούν παραγωγοί της Λαϊκής Αγοράς Κοπανακίου


 ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ 60 ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Την άμεση μείωση των δημοτικών τελών στο παζάρι του Κοπανακίου ζήτησαν ομόφωνα 60 παραγωγή που πληρώνουν το απαιτούμενο τέλος στην αγορά που διεξάγεται κάθε Κυριακή στην περιοχή.

Το πλήρες κείμενο της αίτησης, το οποίο υπογράφεται από 60 παραγωγούς, έχει ως εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε, λόγω της Πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσής της, πολλοί από εμάς, ιδίως όσοι προερχόμαστε από άλλους δήμους ή και νομούς, δεν συμμετείχαμε για αρκετό χρονικό διάστημα στη λαϊκή αγορά του Κοπανακίου αλλά και όσοι συμμετείχαμε ο τζίρος μας μειώθηκε κατά πολύ, αφού και οι καταναλωτές είχαν δυσκολία ή και απαγόρευση στις μετακινήσεις τους.

Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η απόφασή σας να μειώσετε μόνο κατα 50 ευρώ τα τέλη για τις θέσεις που μας έχετε παραχωρήσει είναι ελάχιστο σε σχέση με την απώλεια εισοδήματος που είχαμε.

Ζητάμε να δείτε με κατανόηση το αίτημά μας και να μειώσετε τουλάχιστον κατά 50% τα τέλη που καταβάλουμε για τις θέσεις που κατέχουμε σε σχέση με τη προηγούμενη περίοδο.

Ακολουθούν 60 ονοματεπώνυμα με υπογραφές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages